Om

Hanna Ferm är 17 år gammal och bor i Pixbo strax utanför Göteborg. I fjol var hon med om en otrolig idol-resa där hon tog sig ända till finalen i Globen och slutade  2:a i IDOL 2017! 

I februari släppte hon sin debutsingel "Never Mine" och i mitten av juli kom uppföljaren "Bad Habit".
Hanna är nu i full gång med att spela in nya låtar där hon själv är med och skriver tillsammans med olika låtskrivare och producenter. Håll utkik, för det kommer förhoppningsvis att hända en del framöver!
Du får också gärna följa Hanna på instagram samt på hennes Artistsida på Spotify ;-)

Lite mer om Hanna:

Hon har alltid älskat att sjunga och har gjort det hela sitt liv! När hon var yngre deltog hon i många olika talangtävlingar runt om i Sverige och har bland annat vunnit Stage Academy Artist, Star LjuvaToner, Lilla Song Contest och Stjärnskott.

Våren 2014 var Hanna med i TV-programmet Talang Sverige på TV3 och tog sig ända till de direktsända delfinalerna. 

Innan Idol sjöng hon en del på bröllop samt på andra tillställningar som Clarion Post Hotels Julshow, invigningarna av Partille Cup i Scandinavium och Gothia Cup på Ullevi.

Efter Idol har Hanna haft en hel del spelningar runt om i Sverige. Framtida spelningar kommer fortlöpande att läggas upp här på hemsidan under fliken Konserter.

Hanna vill verkligen satsa på musiken och hennes mål är att kunna livnära sig som artist. Samtidigt går hon fortfarande på gymnasiet och planen är att ta studenten nu till sommaren.

Slutligen ett stort tack till alla Hannas fans och all publik hon fått äran att möta över hela landet. Ni betyder allt!